Fodboldspillere fra VfL Wolfsburg forsvarer titlen

Bolden er rund og spillet varer 90 minutter - heldigvis fordi det på torsdag aften på Lissabon Estádio do Restelo for holdet af VfL-træner Ralf Kellermann stadig var grumset: I Champions League-finalen mellem titelforsvareren Wolfsburg og Svensk runner-up Tyresö FF havde den brasilianske (og fem-timers verdensspiller) Marta Vieira da Silva og kort efter at Verónica Boquete bragte svenskerne overraskende i spidsen.

Men efter pausen gik fodboldspillerne fra VfL Wolfsburg foran 8000 tilskuere i angrebet: To minutter efter kick-off i anden halvleg ledes den nationale fremad Alexandra Popp bolden i modstandernes mål. Kort tid derefter gjorde holdkammerat og fodboldspiller Martina Müller forbindelsen. Selv om svenskerne gik videre med et andet mål fra Marta i 56. minut, gjorde erstatning Verena Faißt og igen Martina Müller endelig 4: 3 til VfL.

En historisk triumf, fordi de var det første tyske hold til at forsvare deres titel i Champions League - et år efter deres overraskelse vinde mod Olympique Lyon i London. "Vi ville have ønsket lidt mindre spændende, det var et utroligt spil og en utrolig energiprestation af mit hold," sagde coach Kellermann bagefter. Vi finder også - og lykønsker kvindelige fodboldspillere til den fortjente sejr.

DANSK FIFA 17 KARRIERE CRYSTAL PALACE! SINDSYGT LANGSKUD! #6 (April 2024).

VfL Wolfsburg, Champions League, Champions League, kvinders fodbold, wolfsburg, tyresö, finale